Luckan håller öppet enligt följande:
Vardagar: 9-17
Lör: 11-14

AKTUELLT

  • Baby- och familjecafé varje måndag kl. 10 i Luckan. Cafét leds av Ulrika Kjerin.
  • Prata svenska – gruppen träffas varannan måndag kl. 16-17. Kom till Luckan för en trevlig pratstund och öva samtidigt din svenska, vi pratar nästa gång 16.1 och 30.1. Tillfället är kostnadsfritt. Välkommen!
  • Ungdomsakademin erbjuder mångsidig information för ungdomar, se fliken Ungdomsakademin.
  • Luckan Integration: Michaela Högnabba erbjuder vägledning för invandrare tisdagar och torsdagar kl. 12 – 17, se fliken Integration.
  • Kyrkslätts Nyheter är en del av lokaltidningen Kirkkonummen Sanomat. Den svenska sidan utkommer en gång i veckan, i helgens nummer av tidningen. Elektroniskt kan du läsa den här.
  • Under jubileumsåret Finland100 ordnas Pro Patria -minnestillställningar runt om i Kyrkslätt. Läs mer här. Alla är varmt välkomna!

BLOGG

AktuelltBlogg
26 april, 2017

Lär dig skatea i Luckan

Har du alltid velat lära dig att skatea, har du ett intresse för att åka bräda eller är du kanske redan en rutinerad skateboardåkare? Den 6 - 7 maj ordnar Ungdomsakademin Luckan en två dagar lång workshop där du har…
Read More
AktuelltBlogg
24 april, 2017

Konst och sport på flera språk

Funderar du på vad du vill göra i sommar och är i åldern 9 – 12 år? Då är du välkommen med på Luckan Kyrkslätts flerspråkiga dagsläger! Temat för lägret är konst och sport. Vi kommer att spela dodgeball, fotboll,…
Read More
AktuelltBlogg
18 april, 2017

Planeringsmöte: vem vill vi vara?

Här i Luckan kickade vi igång veckan med ett personalmöte genast under tisdagsmorgonen. Detta visade sig vara ett bra koncept - alla var utvilade efter påsken och efter mötet kändes det inspirerande att fortsätta jobba för det Luckan vi vill…
Read More
AktuelltBlogg
11 april, 2017

Luckans öppethållning under påsken

Öppethållning under påsken: stängt fredagen den 14.4, lördagsöppet kl. 11–14 den 15.4 samt stängt sön-mån 16–17.4. Vi öppnar igen tisdagen den 18.4 klockan 10.00. Trevlig påsk!
Read More