Okategoriserade

Är du lägerledaren vi söker?

By 30 januari, 2018 No Comments

Gillar du att jobba med barn? Är du full av idéer, bra på att hitta på roligt program och redo att ta ansvar? Då kanske sommarjobbet som en av lägerledarna på KNUF:s aktivitetsläger är något för dig!

Lägret ordnas de tre första hela veckorna i juni (4-21.6) i Winellska skolan och riktar sig till barn i årskurserna 1-3. Vi har upp till 45 barn per lägervecka och anställer 6 lägerledare, varv två ska vara utbildade simlärare. Din dagliga arbetstid är sju och en halv timme.

Som lägerledare förväntas du vara glad och energisk. Du ska kunna ta initiativ men även vara den vuxna då det behövs. Till dina uppgifter hör att ordna program, hålla simskola, alternativt hjälpa simlärarna under simpassen, samt övervaka barnen vid den fria leken. Barnen uppskattar ledare som är med i lek och pyssel, lika viktigt är att ledaren vågar vara den som ansvarar för att allt fungerar som det ska.

För mera information, kontakta [email protected] Din fritt formulerade ansökan och CV vill vi ha till samma adress senast den 28 februari.