AktuelltBlogg

Dags för Job Day igen!

By 7 mars, 2017 No Comments

Fastän arbetslöshets siffrorna på senaste tiden börjat minska är det inte alltid lätt för den arbetssökande och arbetsgivaren att hitta varandra. Därför ordnas Job Day -evenemanget på kommunhuset nu för andra gången. Syftet med evenemanget är att skapa ett trevligt forum där arbetstagare och -givare kan mötas.

Förra gången evenemanget ordnades låg fokuset främst på invandrare, och så kommer det vara även i år. Utöver detta kommer Kyrkslätts kommun att samtidigt ordna rekryteringsmässa samt info om sommarjobb. Tillfället riktar sig således för alla i behov av arbete.

Under tillfället bjuds det på intressanta föreläsningar och infostunder, men också CV-verkstad tillsammans med Luckans Michaela Högnabba. Heidi Östling erbjuder deltagarna möjlighet att öva sig inför arbetsintervjuer genom simulerad intervjusituation. Efteråt diskuteras intervjun tillsammans.

Job Day är även ett ypperligt tillfälle för arbetsgivare, som är i behov av kompetent arbetskraft. Mejla Tony Khalil, [email protected], om du är intresserad av att delta i rollen som potentiell arbetsgivare.

Kirkkonummi Job Days ordnas den 16.3. kl. 13-17 i Kyrkslätts kommunhus. Alla välkomna!