Kulturkarameller

Publicerat den Kategoriserat som Okategoriserade

För hela familjen Hösten 2020


September

Potatispyssel!  19.9 kl. 10-12

Förr i tiden sade man att före Mikaelidagen (29.9.) skulle potatisen vara upptagen. Vi målar och dekorerar kort och tygkassar med potatistryck.

Oktober

Författarträff 10.10 kl. 10-12

Katarina von Numers-Ekman berättar om hur det är att skriva böcker och läser ett stycke ur en av sina böcker. Efteråt tillverkar vi egna bokmärken.

November  

Familjeguidning på Ragvalds museiområde 7.11 kl. 14

Ragvalds museiområde är en traditionell lantgård med gårdsområden invid den gamla kungsvägen. Utöver de vanliga utställningarna kan man på området bekanta sig med det traditionella landskapet, naturstigen och trädgården. Programmet är anpassat för familjer.

Luckan Kyrkslätt förbehåller rätten att ändra programmet vid behov.

På träffarna sköter vi om vår handhygien. Vi ber er att inte komma om ni är sjuka!

OBS!

P.g.a. corona har vi ett begränsat antal platser, max. 15 deltagare ryms på Luckan. Därför ber vi också nu om obligatoriska förhandsanmälningar till våra evenemang på adressen https://forms.gle/gAf5WWTgXgAbN5Vf6 . På så sätt kan vi se till att deltagarmängden inte blir för stor, och att vi har kontaktuppgifter till deltagarna.

I all vår verksamhet har vi observerat de säkerhetsanvisningar som berör coronavirusepidemin. I våra evenemang följer vi kontinuerligt de rekommendationer som Kyrkslätt kommun och staten beslutat om.