AktuelltBlogg

Anmälan till höstlovslägret har öppnat

By 24 augusti, 2018 augusti 28th, 2018 No Comments

Välkommen på HÖSTLOVSLÄGER med temat friluftsliv och kreativitet!

Anmäl dig via den här blanketten.

VARFÖR? Barnen i skolorna i Kyrkslätt har för första gången ett höstlov som räcker en hel vecka. Behovet av ett höstlovsläger är med andra ord stort då alla föräldrar inte har möjlighet att vara lediga en hel vecka med sina barn.

VEM ORDNAR? Kyrkslättnejdens ungdomsförbund, Winellska skolan och kommunens fritidstjänster fungerar som organisatörer.

VAR OCH FÖR VEM? Lägret som riktar sig till barn i årskurserna 1–3 går av stapeln i det svenska skolcentret, det vill säga i Winellska skolan.

TIDTABELL? Lägret pågår måndag-fredag, 15.10-19.10. 2018. Lägret är ett dagsläger, det planerade programmet börjar klockan 9.00 och slutar ungefär 15.30, alla deltar i den ledda verksamheten. Barnen kan dock komma tidigare eller gå hem senare eftersom det alltid finns någon ledare på plats mellan 8.00–17.00.

INNEHÅLL? Programmet består av naturskola, kreativt pyssel, idrott och lekar samt utfärder, såsom picknic, i närmiljön. Barnen får varje dag en varm lunch i skolans matsal och ett mellanmål.

ANMÄLAN? Anmälningar sker på Luckan Kyrkslätts webbplats kyrkslatt.luckan.fi från och med tisdagen den 28 augusti. Anmälan öppnas under förmiddagen. Densamma stängs den 15.9.2018, det vill säga en månad innan själva lägret börjar. Vill du ha en påminnelse om när anmälan öppnar lönar det sig att gå in och gilla Luckan Kyrkslätt/KNUF:s Facebook-sida!

Lägret kostar 100 euro per barn, det finns plats för sextio barn på lägret.

Om ni har några frågor innan lägret börjar kan ni kontakta Luckan per telefon 09-296 38 30 eller e-post [email protected]

 

Välkommen på läger!