Okategoriserade

Visst hänger du med på Svenska veckan?

By 6 oktober, 2017 No Comments

Med exakt en månad kvar till Svenska dagen är det dags att presentera Luckan Kyrkslätts program – för visst har vi en hel del kul att bjuda på.

Måndagen den 6.11 sparkar vi igång Svenska veckan med buller och bång. Radio Vega gör morgonsändning här hos oss och vi bjussar på frukost. Styr stegen mot Luckan mellan 07.30 och 09.00 för lite kaffe, croissanter och frukt. Senare på kvällen bjuder vi även till fest och vernissage av vår alldeles splitternya utställning 100 ansikten.

Under tisdagen bjuder Ungdomsakademin på en föreläsning vars tema ständigt är aktuellt: Hur påverkar medier pojkars och flickors kroppsbild? Liksom under flera tidigare år blir det även teater under Svenska veckan, i år är det Stjärnfall som sätter upp några föreställningar i Winellska skolan.

För de yngre blir det flera olika sångstunder under veckan, både i Luckan och på servicehuset där Benny Törnroos finns på plats för att skapa fantastisk stämning. Senare i veckan blir det även språklunch, med fokus på att lära sig några enkla fraser på ryska och arabiska.

Kyrkslätts kulturförening arrangerar förutom allt detta en konsert med fantastisk musik fredag 10.11. Loa Falkman uppträder och ser till att samtliga får en fantastisk kväll.

För tider, mer info och anmälning, läs mer här.