Hösten med Ungdomsakademin

Publicerat den Kategoriserat som Okategoriserade

Vardagen börjar så småningom kicka igång i och med skolstarten, vilket också innebär att Ungdomsakademin är igång med massvis med spännande program.

Vi börja säsongen med Workshop i retorik med radioprofilen My Tengström. Evenemanget ordnas onsdagen den 30.8 kl. 14.30-16.00 och du kan anmäla dig till evenemanget via ungdomsakademin.fi/kalender. Under workshopen lär du dig hur du kan uttrycka dig för att framgångsrikt framföra ditt budskap.

Evenemang nummer två heter Fråga polisen! Under tillfället har du möjlighet att ställa frågor direkt till polisen om allt från vad polisen gör till frågor om rusmedel och lagar. Tillfället ordnas måndagen den 4.9 kl. 13.00-14.00. Skicka möjliga frågor senast den 28.8 och anmäl dig till evenemanget via: ungdomsakademin.fi/kalender.

Senare i höst har du även möjlighet att avlägga tentamen i hygienpass samt att delta i respektutbildning. Dessutom ordnar Ungdomsakademin en föreläsning med temat ätstörning, kroppsbild och media. Mera info om detta hittar du under fliken Ungdomsakademin.