En integrationskoordinator för verksamheten Life in Kirkkonummi sökes

Publicerat den Kategoriserat som Information, Okategoriserade

Samarbetsaktören Life in Kirkkonummi, som består av Kyrkslättnejdens ungdomsförbund KNUF r.f. / Luckan Kyrkslätt, Kirkkonummen suomalainen seurakunta, Kyrkslätts svenska församling, Suomen Punainen Risti: Kirkkonummi-Siuntio osasto och Finlands Röda Kors, Kyrkslätt svenska avdelning, har bedrivit integrationsverksamhet i Kyrkslätt sedan år 2016. Målet är att stöda kommunens integrationsstrategi genom att fokusera på språkinlärning och inträde på arbetsmarknaden. Projektet strävar också till att höja invandrarnas motivation att självständigt kunna navigera i samhället och att intressera sig för en ny kultur.

Vi söker nu en integrationskoordinator för en tidsbunden anställning på deltid under tiden 1.5-31.12.2022, med möjlighet till förlängning. Arbetet utförs delvis kvällstid och under veckoslut. Befattningen finansieras med projektmedel som Kyrkslätts kommunstyrelse beviljat. Vi söker en person med erfarenhet av integrationsarbete. Arbetet kräver goda kunskaper i engelska, finska och svenska samt goda sociala kunskaper. Vi värdesätter erfarenhet av projektplanering och handledning.

De centrala arbetsuppgifterna är att handleda nyinflyttade samt att koordinera evenemang för målgruppen. Arbetet innehåller även rapportering, marknadsföring, dokumentering, webbuppdatering och mötesuppgifter.

Befattningen är för projekttiden, 1.5.2022-31.12.2022. Arbetspunkten är Luckan Kyrkslätt. Jenny Paajes tar emot förfrågningar och ansökningar per e-post: [email protected]. Ansökan samt CV skickas senast 14.4.2022 till [email protected]